fredag 26 december 2008

Julen i (kort)het

Här kommer lite bilder från julafton. Våran julafton ser nog ut som alla andras, med visst undantag. Det bästa på julbordet hos mamma och pappa är dessertbordet, denna tradition är endast två år gammal men kommer antagligen leva kvar länge=). Denna jul låg den vitachokladglassen på plats nr 1, men tätt efter kom cheesecaken. MUMS! Det var den enda gången jag tog två gånger...
Hilma får sin julklapp av Niclas, kan det vara lego i?! Japp!
Lite senare var det dags för tomten. Hur detta gick kan ni nog tyda på Hilmas ansiktuttryck. Det kom ett hejdå och en liten vinkning när tomten hoppade in i sin vita släde av märket Volvo V70.
Här är paketet hon väntat på i flera veckor. Frågade man henne vad hon ville ha av tomten så svarade hon "gocka". Klart att tomten hade hört det!
Syster Fia öppnar sina klappar.
Hilma och hennes mormor öppnar paket.
Niclas läser ur hans julklapp som Hilma köpt, det blev visst årets bästa! Här har Hilma precis berättat att rökning är skadligt, men han försöker med alla medel att bevisa motsatsen.
Det omtalade dessertbordet, vi missade visst haklappen så efter detta åkte klänningen i tvättmaskinen. Men hon var fin ganska länge.
Jimmy öppnar sitt paket från Niclas. Ett presentkort på favorit affären McDonald´s med ett värde på 299 kr. Kommer troligtvis vara slut innan nyår!
Nu är julhelgen snart över. idag har vi jobbet och Hilma fick vara hos mormor och morfar på dagen. Så på eftermiddagen och kvällen har det varit lek med klappar och räkningsbetalning...fattig igen!

Här har Roine byggt ihop nästan allt lego som Hilma fick. Nu ska det tilläggas att han satt helt själv i Hilmas lekrum... När han nästan var helt klar tyckte Hilma att hon skulle ta apan som satt i en lian mitt i allt. Nu var det så att apan satt fast lite granna så hon tog i och tappade en del delar och hade sönder allt det andra Roine hade byggt ihop! Hoppsan!
-
Nu ska vi förbereda maten lite som vi ska äta när Hilma somnat och sen blir det nog ett avsnitt av Prision Break. Roine har äntligen gått med på att ladda ner resterande avsnitt=). Kanske blir det ett Prison Break maraton med lite julgodis! Ska i alla fall bli väldigt skönt att bara sitta i soffan och glo på tv.
-
Hoppas ni hade en bra jul och att ni fick många fina julklappar, det fick jag i alla fall!!!

Inga kommentarer: