söndag 5 december 2010

Vår helg

I fredags hade vi middagsgäster här, familjen Rosenberg och Pedersen, trevligt. Full rulle med 5 barn under fyra år och kvällen avslutades när barnen var trötta runt 20.30 så Roine och jag hann med en film innan det var läggdags för vår del.
Tack jättesnälla för födelsedagspresenterna, jättefina!

Igår var vi efter lunch och lämnade av Maja hos mamma och pappa så hon fick sova ute där medan vi åkte in till stan för att först kolla in Kristin, Andreas och Williams hus. Mycket att göra men det kommer bli så fint när det är klart och vi ser fram emot middagar och bus där inom en snar framtid.
Efter husvisningen så åkte vi upp till Maxi för att hämta och betala Niclas och min andel på V75, som till vår stora lycka gav 7 rätt! Tack för den dansken, inte den största vinsten men pengar är alltid välkomna. Bättre än 7 rätt kan man inte ha (för er som inte vet) så nu hoppas vi på att vinsterna fortsätter rulla in i några veckor till här framöver. Inte nog med det så fick Hilma träffa Tomten på Maxi igår, så det var en väldigt bra träning inför julafton. Hon började faktiskt inte gråta en enda gång när vi stötte på dom. Att ta påsen som Tomten skulle ge henne gick inte, där gick gränsen. Ögonen lyste på henne när vi åkte hem och hon fick berätta för mormor och morfar vem hon hade träffat.
Senare på kvällen kom Kristin, Andreas och William hit och det blev lek, pizza och en hel del bus. Kolla in bilden nedanför så förstår ni=). Jag tror vi vuxna hade minst lika roligt som barnen!

William

Maja älsklingen

En supersöt bild på Maja och William, kärlek!


Bus runt bordet och alla var med och sprang runt och jagade barnen. För att Maja inte skulle bli nedsprungen så fick hon sitta på Roines axlar. Jag vet inte vem som hade roligast!? Vi eller barnen=).
-
Efter lunch idag kom mamma och hämtade Hilma och så for dom iväg på äventyr. Först skulle dom titta på julkalendern på stan och sen köpa en julgranskula (ett av mammas påhitt för barnen, mer om den historien en annan gång). Efter det skulle dom åka häst och släde, här utanför Valla. Det ska bli spännande att se om hon satte sig i släden, eller om hon stod på sidan och tittade på. Skruttan!
Maja sover just nu och hon har nästan hela veckan bara sovit en gång om dagen. Så det är skönt, men hinner med lite saker under tiden. Roine målar det sista nere i källaren så vi snart kan åka och köpa ny tvättmaskin och torktumlare och fixa det sista där nere. Ska bli så skönt när det är klart och vi får vår tvättstuga och slipper ha tvätt på hela toaletten på nedervåningen.
-
Jag ska fösöka få lite andra saker gjort idag medan Hilma är borta på äventyr med mormor och Maja sover. Dags att sätta lite fart kanske...

1 kommentar:

Kristin sa...

Tack för en underbar kväll,ni är dom bästa!vi bara måste få bilden på sötnosarna när de pussas,den är helt fantastisk!Wilson träffa visst Hilma på julkalendern,våra fegisar:)puss till er