torsdag 30 december 2010

Farbror, du är vräkt!

Igår kom farbror öroninflammation till oss i familjen och flyttade in i Hilmas ena öra.

Efter ett besök på sjukhuset och en flaska penicillin rikare har kampen mot denna farbror börjat. Han har slagit upp sin tält och mest bökat hela natten till idag. Så mycket sömn fick ingen av oss, förutom Maja som är helt oberörd av detta.
Jag hoppas verkligen att det blir mera av det denna natt, alla behöver det. Hilma och jag sov till nästan tio idag, men det var behövligt. Hon sov inte mer än någon/några timmar innan hon vaknade och var ledsen av att det gjorde ont eller var törstig.
Halva dagen idag har hon varit jättehängig och legat på övervåningen i vår säng och tittat på Bolibompa och sovit, mest för att slippa sin lillasysters små fingrar runt sig. Men sen piggnade hon till och har till och med ätit lite grann ikväll. Så nu håller vi tummarna att farbror flyttar ut snart, vi vill nämligen inte ha honom här. Hilma är besluten att gå på fest hos Tyra imorgon också, så jag hoppas att hon är pigg imorgon så det blir så. Lite tråkigt om vi får sitta här själva istället för att få umgås med en massa trevligt folk och fira in det nya året.
Det konstiga är att hon inte fått någon feber, kanske efter att hon sovit på eftermiddagen att hon hade lite grann, men inte mycket. Annars ingen feber alls!

Jag har precis slagit in lite julklappar som barnen (Tyra, Hilma och William) ska få imorgon. Tomten kommer lämna ett brev och en skattkarta till Hilma imorgon om en liten önskan om hjälp av dom och som tack för hjälpen så ska de få något av honom.

Så nu är det dags att skriva ett brev och rita en karta från Tomten!

Inga kommentarer: