torsdag 9 december 2010

6 år tillsammans & förlovningsdag!

Gårdagen var fullbokad och därför blev det inget inlägg.

Igår var Roines och min förlovningsdag och även dagen då vi varit tillsammans i 6 år. Igår blev det inte så mycket firande tillsammans utan det tar vi i morgon och hela helgen när vi åker till Stockholm tillsammans utan barn. Hotellfrukost, sovmorgon, restaurangbesök, shopping och RAW, det kan inte bli så mycket bättre.

Efter vi hämtat Hilma på dagis så åkte vi hem till Linn, Tyra och Arvid och åt lunch och lekte lite. Efter några timmar var vi tvungna att åka hem igen för att byta om för att sedan fara vidare till Vingåker. Vi var bjudna till Magnus och Cathrine på middag så vi passade på att besöka Factory Outlet innan, när vi ändå var i Vingåker. Vi hittade ingenting, kollade mest till barnen men jag tyckte att det mest fanns en massa ytterplagg. Jättebra om man ska ha det, men det var inget vi behöver för tillfället. Vi gick även in i skidaffären där vi hyrde Hilmas skidor förra året. Vi tänkte att de kanske hade några billiga skidor till henne så vi slipper fortsätta att leta efter ett par. Ska hon få dom i julklapp börjar det bli lite bråttom att hitta ett par. Självklart fanns det skidor där men inga i vår prisklass. Hilma hittade ett par skidor som stod utanför dörren, ni förstår nog varför hon fastnade för just dom här:



Eftersom prislapp saknades så frågade vi vad de kostade, bara så där 2890 kr och då ingick bindningarna, tack så mycket! Tydligen finns det bara i 70 exemplar i hela Sverige så skulle man köpa dessa skulle man åtminstone få bra betalt när man sen säljer dom. Vi är inte gjorda av pengar så några Kitty skidor får hon inte.

Middagen var i alla fall supertrevlig så i mellandagarna ska vi bjuda tillbaka, det får inte gå så här långt mellan gångerna. Det blev en hel del barn/bebis prat eftersom dom ska ha en liten i vår.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Vi köpte skidor till Julia förra helgen för 650 kr inkl, bindning. Det va förra årets modell och hade kostat 1400kr. Jag tyckte de va finare än årets modell men det kan ju va en smaksak. Men vi är riktigt nöjda. Sen köpte vi pjäxor i vingåker. Skidorna köpte vi på Intersport i Örebro.

Kram Malin