söndag 22 juni 2014

Midsommaraftons kvällen

Här kommer lite bilder från midsommaraftons kvällen. Runt 17 så kom våra gäster och vi åt grillbuffé och hade 7-kamp, detta år fick barnen vara med på de flesta grenarna. De tidigare åren har bara vi vuxna kört och barnen har nöjt sig med att titta på och heja, men nu börjar de bli större och de fick tävla med oss. Kul!
Det roligaste måste ha varit när det var Lovisas tur i godis-stafetten, hon valde en kokosboll och åt den i goda ro i 10minuter. Ingen stress alls, utan det liknande mest ett kafferep, kan tillägga att hennes lag inte vann den grenen:). 

Här kommer återigen ett bildregn från kvällen.
Elvis var inte speciellt leksugen, utan var mest arg och ledsen. Stackars Marion! 
Han är jätte mammig just nu och jag kan inge lämna honom någonstans utan att han gråter hysteriskt. Nu börjar det faktiskt bli lite jobbigt, särskilt när man är själv hemma, för är Roine hemma så går det bra med honom också. Är vi hemma själva så går det bra att han sitter och leker med Hilma och Maja en liten stund, utan att jag är i samma rum, men har vi gäster så ska han bara vara hos mig. Måste vara så jobbigt för honom och jag hoppas att det snart går över, för allas skull❤. 

2 kommentarer:

Veronika sa...

Tack för en underbar kväll! Alltid lika trevligt att komma hem till er, så himla mysigt att alla barnen leker så fint tillsammans. Marion och Elvis kom ju igång där på slutet;)Ses imorgon då det blir träning,hör av mig under dagen,vi kanske skulle ses lite tidigare ju. Puss å kram

Camilla sa...

Tack själva! Klart vi ses imorgon, nu har ju äntligen träningsvärken från förra veckan släppt så dags för ny;). Ska in till jobbet och handla lite, annars har vi inget inplanerat på dagen. Så hojta till om ni vill ses!