söndag 1 juni 2014

Ett besök på akuten och Beckershof

Natten till idag var verkligen inte rolig. Elvis vaknade redan vid midnatt och var jätte varm och hade över 40 graders feber, vi flyttade ner honom redan då till vår säng. Sen sov han till 05 och vaknade och var jätte ledsen, men efter en alvedon och lite vatten somnade han om igen hos Roine.
Roine ringde till 1177 när jag var på jobbet och fick en tid på jourmottagningen strax innan 16. Så när jag slutade vid 15 kom Roines pappa och hämtade Hilma och Maja, så vi kunde åkte dit utan dom, för vi hade ändå planerat att åka till Beckershof och deras husvagn på eftermiddagen. Vi får se om febern går ner nu, eller om natten blir likadan, han hade 38,7 grader nu. Han har varit ganska pigg på eftermiddagen, men det märktes när febern steg och han blev genast missnöjd och inte har han heller speciellt stor matlust.
Läkaren var iaf jättebra och vi känner oss väldigt nöjda över att varit där. Vi frågade lite om oron över att väldigt ofta har feber, men han sa att man kunde se det så att han har väldigt bra immunförsvar, att kroppen tar reda på viruset på en gång. Han sa även att barn som har feber väldigt sällan inte alls behöver vara friskare, att feber är ingen fara, det är bara kroppens sätt att bli frisk på. Så det kändes ju bra.

Så vid 16.45 var vi ute i Beckershof, vi åt och fikade och barnen badade fötterna, benen och klänningarna... Även Elvis fick doppa tårna en liten stund, inte ett ljud sa han, bådar gott inför sommarens bad. 
Nu sover barnen och Roine har precis klipp färdigt gräset, det är inte lätt att hinna med allt när man har en liten sjukling som inte alls vill leka själv och jag jobbar, då får man göra saker sent när barnen sover, grannarna måste ju undra:). 

Inga kommentarer: