tisdag 30 november 2010

Fult, det är vad det är!

igår hittade vi ett par nya skidor till Hilma, ett par snarlika rosa skidor och pjäxor till. Egentligen spelar färgen ingenroll med när Hilma fick syn på dom så ville hon genast ha ett par rosa. eftersom vi inte har någon jätte brådska med att hitta ett par så kan det vara roligt om hon får som hon vill. Vi hade visserligen tänkt att hon skulle få dom utav farmor och farfar i julklapp, så då är det lite bråttom trots allt.
Vi pratade med tjejen som såld skidorna igår och bestämde att vi skulle åka dit idag och att Roine skulle ringa henne under dagen. Han började med första samtalet till henne innan lunch och sista vid 16 tiden. Inget svar! När hon väl ringde upp bestämde dom att han skulle åka till Norrköping till lunch imorgon och få skidorna för sen skulle dom vara bortresta. Allt bra hittills.
För bara några minuter sen fick han ett mess från henne där det stod "tyvärr är skidorna sålda, efter en snabb affär". Finns det ingen slags överenskommelse om att skidorna redan var sålda när vi sagt att vi kommer imorgon vid lunch och hämtar dom!? Sen att vi försökt fått tag i henne under hela dagen men utan ett svar, hade hon bara svarat så hade vi hämtat dom på eftermiddagen.

Förbannad blir man och jäkligt fult gjort! Så nu är det bara att leta vidare...igen! Suck.

Inga kommentarer: