onsdag 6 januari 2010

Camillas klagomur=)

Idag när vi kom hem från jobbet var det 13.4 grader i köket. Nu börjar jag tröttna på denna i hållande kyla som verkar stanna ett bra tag framöver. Nu har vi (Roine) eldat ett par timmar och värmen i huset börjar komma upp till normal temperatur och man har snart tinat upp. Ska snart duscha upp allt varmvatten, innan jag går och lägger mig=).

Har som sagt jobbat idag. Kanske inget min stackars kropp hade velat, men är man snål så är man=). Nu har jag bara två dagar kvar, lördag till klockan 14 och söndag bara till 12. Sen har jag inte tänkt att sätta min fot som arbetande där på ett bra tag=). Det var inte bara foglossningskrämporna som visade sig idag utan ett par förvärkar också...inte så skönt! Så kroppen är nog glad över mina sista dagar nu! Kan hålla med den att det ska bli rätt så skönt faktiskt=).

Nog för klagande idag, har faktiskt varit rätt så duktig, tycker jag själv på att inte klaga så mycket, men nu börjar jag faktiskt bli lite trött på att vara gravid! Men ett par veckor till kan bebisen vänta på att komma ut.

Inga kommentarer: