söndag 22 februari 2009

Söndag

Igår var det festdags igen. Ännu en som fyllt 25år, den här gången var det Anna. Vi bestämde att Hilma skulle följa med på fest den här gången. Ville inte lämna bort henne denna helg också. Så det var hon som fick styra när vi skulle åka hem, så Roine var nykter, så vi kunde åka hem direkt om hon inte ville sova.

Hilma stortrivdes på festen, det stod skålar med chips och ostbågar överallt. Så hennes andedräckt luktade inte så gott, kombinationen ostbågar, baconchips och vinäger chips...BLÄ! Ostbågar har hon fått smaka en gång förut, men chips var första gången. Tror hon tyckte det var gott, det var nog mest roligt att få äta från en skål som stod på bordet. Jag försökte hejda henne efter ett tag, men jag gav upp ganska snabbt. Vi var ju trots allt på fest!
Hilma hjälpte även Anna att öppna paket, men strax efter 21.00 ville hon sova. Så vi gick ner i gillestugan och gav henne välling, Frasse och nappen och sen sov hon tills vi bestämde oss för att åka hem runt 01.00. Så det gick jättebra! Hon trivdes rätt så bra där bland alla skålar och folk som lekte och busa med henne.

Idag har vi varit ute i snön och lekt hela familjen. Skönt att vara ute en stund, lite frisk luft. Så nu står det en igloo på våran tomt. Nu har det visst kommit hur mycket mera snö som helst, så imorgon ska vi ut och bättra på den lite, kanske göra det till en tvårummare.

Nu ska jag gå upp och titta om Hilma har vaknat och ta reda på lite tvätt. Hade nog behövs redan för en vecka sedan...

Inga kommentarer: