tisdag 5 augusti 2014

KK-joggen premiär

Då har även mina barn sprungit KK-joggen, det verkar som om halva Katrineholms ungar sprang:). Kul med så mkt folk men samtidigt omöjligt att hinna se sina barn när de rusade förbi och dessutom körde jag runt på Elvis, så det var lite svårt att ta sig fram. Men i mål kom de och de var överlyckliga! Hilma sprang helt själv medan Maja inte ville det, så Roine sprang med henne. Direkt när hon kom i mål så sa hon, "nästa gång ska jag springa själv". Hilma sa att hon kunde springa med henne, men vi ville att  Hilma skulle få springa i sin takt och slippa vänta in syrran, men tanken var ju god. 

Hilma undrade när hon får springa igen och hon får nog vänta till Bie Kurortsloppet i september, kul att de gillar det så mycket. Tid och placering vet jag inte ännu, hittar det inte på nätet, har nog inte kommit upp ännu.
Elvis myste och hejade tillsammans med mormor på kvartsmstan❤️.
Svärfar sprang sitt 25:e lopp i år och självklart var vi där och hejade honom i mål. Han har väldigt svårt att förstå att han inte har lika snabba ben nu, som 73åring, som för 20år sen. Han säger att det var hans sista lopp, eftersom han inte kunnat tränat något den senaste månaderna, men det har han också sagt i 5års tid... Vår lilla krutgubbe! 



Inga kommentarer: