fredag 2 maj 2014

2 Maj

Fredag och helg igen, inte mig emot, men det hade uppskattas om det fina vädret från förra helgen kunde stannat. Fördelen med det lite sämre vädret är att man får lite gjort inomhus. Vi, eller rättare sagt Roine, ska fortsätta med toaletten och den renoveringen som vi drog igång igår. Jag hoppas jag finner lite ork till att rensa min garderob, det är lite rörigt, stökigt och behöver rensas inför sommaren.
På söndag ska hela familjen, plus mamma och pappa åka till Stockholm och gå på Gröna Lund. Vi är bjudna dit genom Coca-Cola och stället är abonnerat några timmar innan allmänheten får komna in. Hoppas verkligen att vädret hinner ändras. Som det ser ut nu ska det vara regnskurar och växlande molnighet, men det är två dagar kvar och hinner förhoppningsvis ändras, det har sett värre ut än det gör nu. 

Idag har det varit full rulle här på Ringvägen. Vi erbjöd oss att vara barnvakt åt Wilton medan resten av familjen åkte och shoppade. Roligare att vara här och leka med kusinerna än att springa i affärer med mamma och pappa. Mysigt att ha honom här hela dagen, många roliga saker kommer från den lilla 2 1/2 åringen, han tyckte tex att Roine skulle gå och raka sig och ta en dusch... 

Här hjälper han också Roine med parmesanen till Carbonaran:

Hilma hade också en kompis här i ett par timmar på förmiddagen och på eftermiddagen kom Kristin, Wille och Lovisa hit och fikade. Så det har minst sagt varit full fart:). 

Elvis vaknade idag med feber, 38,2 imorse och nu ikväll nästan 39 grader. Han har haft sån otur och har feber väldigt ofta och det är inte länge sedan han hade det sist. Han har varit lite gnällig idag och sovit hela 4 gånger och då ingen tupplur mindre än en timme. Hoppas han vaknar piggare imorgon. 

Inga kommentarer: