tisdag 25 mars 2014

Ullareds fynd nr2

Hör kommer fynd nr2 från Ullared.

Jag har funderat ett tag på att vad jag vill ha Elvis leksaker i. De används dagligen och plockas fram och undan ca 2-3ggr om dagen och jag vill därför har något fint och inte IKEAs förvaringslådor eller lekbackar. Jag är riktigt nöjd över denna lövkorg som jag gav ca 70kr för, passar perfekt in i vårt tv-rum där hans grejer är. 

Kan man göra något annat än att älska Ullared:)!? 



2 kommentarer:

Hanna Runesdotter - mamma till Thristan, Thexas och Thiara sa...

Oh var ni också där! Jag va där i fredags, men bara över dagen. :)
Jag stod med och höll i den korgen, me insåg att den aaaldrig skulle gå att få in i bilen. Jättefin! Och tavlorna blev ju jättebra! :) Mycket fint kan man hitta där. Det var dock dåligt med barnkläder för småttingarna tycker jag! Från stl 92 fanns det massor fint, men det är ju ett tag kvar dit för Thiara. :) Kram!!

Camilla sa...

Det var tredje gången vi åkte sön-måndag och vi kommer fortsätta göra det. Man behöver bara ta ledigt en dag, det har varit väldigt lugnt på söndagen och fram till lunch på måndagen och då har vi i stort sätt gått färdigt. Så det är väldigt skönt! Sen är det klart att man gör av med några tusenlappar extra, men det vet man om innan man åker=).

Jag köper inte så mycket kläder till barnen, oftast bara någon pyjamas, leggings och baslinnen. Jag mäter barnen innan och har måttband med mig in, man blir lätt lurad och tycker vissa saker ser bra ut i storlek och sen kommer man hem och de är för korta tex. Sen tycker jag inte det skiljer jättemycket i pris på tex byxor, om man har en rabattkupong hemma på Lindex eller KappAhl och då lite lättare att byta. Men lite plagg blev det iaf=).
Men det är så otroligt roligt att gå där inne och man kan göra många bra fynd!