måndag 2 augusti 2010

Bilden säger allt...


Det här måste vara den tråkigaste sysslan i ett hushåll! Det är just därför jag skjutit upp det så länge och fick stå i över 3h idag för att bli av med högen! Men nu är det gjort och två nya maskiner hänger på tork och väntar på sin tur, otacksamt!

4 kommentarer:

Nissetroll sa...

Det är väl en av de få fördelarna vi har med vårt hus. Eftersom vi delar tvättstuga med hyresgästerna så måste vi också boka tvättstugan och så får vi undan allt tyå två gånger per vecka. Vi kan ju visserligen skjuta på att boka den om vi vill, men när vi väl börjat tvätta så måste vi ju plocka ner och plocka undan samma dag.

Camilla sa...

Så du stryker tvätten också, direkt efteråt?! Imponerande isåfall!
Det är det som är problemet att jag plockar undan tvätten samma dag och gömmer tvättkorgen där ingen ser den tills det inte går i mera och lite till...=)!

Nissetroll sa...

Nja, så imponerande är det nog inte... Jag stryker typ ingenting, vi stryker bara skjortor, klänningar och sånt och det stryks när det ska användas. T-shirtar, mjuka tunikor, byxor och sånt viker jag ihop direkt när jag tar ner det från torklinan och sen lägger jag in det direkt i garderoben och tycker att det blir tillräckligt slätt. Men jag "garderobsviker" i alla fall all tvätt direkt när jag tar ner den, så när jag bär upp den i kassarna från tvättstugan är det bara att lägga in travarna i garderoben. Och det är det bäst att göra direkt för annars brukar August bogsera kassarna efter sin bobbycar och då brukar jobbet vara lite ogjort sen...

Camilla sa...

Oki, då förstår jag. Det är nog mycket som jag inte skulle behöva stryka, jag får se över rutinerna så kanske jag har ett litet mindre berg nästa gång=).

Den där bobbycaren skulle jag vilja kast ut. Hilma började för några månader sen att köra på den, har knappt rört den tidigare. Eftersom hennes motorik är lite mera utveckliad nu än för något år sen, så går det inte sakta direkt. Eftersom vi inte har några fartgupp (tröstklar) på undervåningen så får man passa sig när hon kommer farandes. Efter 15 minuters intensivt körande blir man ju galen! Det nya är nu att bogsera Maja i sin gåstol, än så länge säger hon inte emot=). Det kommer nog en dag då hon tröttnar på allt hon utsätts för!