torsdag 16 januari 2014

Torsdag, idag med...

Idag är det torsdag, för andra dagen denna vecka och idag var jag och Elvis välkomna till BVC. 

Längden och vikten är jag inte så orolig över, växer det gör han. Nu är han 71cm lång och väger 9460g, precis enligt hans kurva. Längden hade skjutit iväg lite granna medan vikten planat ut och till och med gått ner lite. Jag förstår att många av er måste tycka han är stor, men när barnläkaren skrattade åt honom och säger att han ser ut som en ettårig, då blev jag irriterad. Oprofessionellt! 

Vid förra läkarkontrollen så skelade han lite och de skulle kolla upp det idag. Då var han inte ens 4 månader och det är vid 4 mån det ska försvinna. Hon förklarade att vi skulle få remiss till ögon om det inte hade försvunnit tills nu, men som tur är så var det borta. Så både lapp för ögat och operation slapp han, ett väldigt skönt besked och en stor lättnad! 

Min fina lilla kille❤. 

2 kommentarer:

Sandra sa...

Gissar på att Elvis och Leonel är i stort sett precis lika stora! Leonel vägde på 5-månaderskollen 8975 och var 70 cm lång och vi har tid den 28 jan för 6-månaders och läkarkollen. Gissar på att Leonel gått upp till nästan Elvis vikt. Oprofessionellt av läkaren att säga så. Vad spelar det för roll liksom? Vart går ni på BVC? Våra stora fina små barn <3

Camilla sa...

Vi har BVC här i Valla, skönt att ha när man ska dit. Tyvärr så är BVCsköterskan i äldsta laget och inte alltid så pedagogisk med barn. Då är det skönt att man inte har några "problem" med barnen. Man går dit och gör det man ska och kan gå sen. Läkaren kommer dit kommer från stan och jobbar säkert på flera BVC. Men en väldigt konstig kommentar att skratta åt, tur att han inte förstår något!