söndag 21 oktober 2012

God morgon!

Sista dagen och hemfärd, men först ska vi avsluta denna vistelse med vattengympa och tvårätters lunch. Det var ett pass nu klockan 9, men Kristin och jag hoppade över den och ligger i sängen och vilar en liten stund. Igår var det träning för hela slanten. Först ett pass vid 9 och efter det så gick vi in och gymmade lite och det slutade med att vi alla låg på golvet och gjorde en massa magövningar. Plankan stod vi tex i i över 5 min, så träningsvärken i magen blir man konstant påmind om. Efter den träningen gick vi och satte oss i bubbelpoolen en stund innan lunchen. Sen var det dags för ett till pass, en stavgångs promenad i regnet och så ännu mera bubbel. Så en minst sagt träningsrik dag! Som man märker av i allra högsta grad idag:)

Men om ni har funderat att komma hit till Sandvik någon gång, sluta då fundera och boka! Det är värt varenda krona och speciellt för den maten man får.

Igår blev det en sen kväll, då vi alla låg i sängen efter 2 och sen ringde klockan strax innan 8. Så utvilad är jag inte, men det har varit en underbar resa men fina vänner, de bästa faktiskt!

1 kommentar:

Lisa sa...

Tack vännen! Det har varit underbart, och hela min kropp ömmar av all träning.