onsdag 23 april 2014

Sover hela natten!

Elvis har en tid tillbaka sovit hela nätter. Vi lägger honom mellan 19-20.00, det varierar från kväll till kväll och oftast beror det på när Maja (och Hilma) kommer i säng och hur han sovit på dagarna. Vi ger honom sin välling och när den är slut så går vi bara ut från rummet och han somnar på en gång. Så himla skönt! Sen sover han till 06.30-7.00 och är vaken i någon timme eller två och somnar sen om ett tag till. Det händer ibland att han vaknar till någon gång under natten, men då räcker det oftast med att man stoppar in nappen.

Det är så otroligt stor skillnad att vakna nu på morgonen och man känner sig utvilad, varje morgon. Det har tagit sin lilla tid och inte för allt för många månader sedan var han vaken hela kvällen och vi fattade inte vad som var felet och sen vaknade han flera gånger/natt. Nu hoppas jag att detta håller i sig:). 

Han ligger oftast en stund och är nöjd på morgonen och hinner då fixa med en hel del i sängen. Som tex är örngottet alltid borttaget från kudden. Han kämpar även med att komma upp till sittandes från rygg, men så länge han inte kommer på att man kanske måste luta sig lite åt sidan, så får han nog nöja sig med att träna magmusklerna. 


Inga kommentarer: