tisdag 1 april 2014

Inget skämt eller dröm!

Att vakna upp idag, efter minimalt med sömn och man bara önskar att allt bara var en dröm. Ett stort aprilskämt, men sen inse att allt har hänt och det är verkligheten. Jobbigt! 

Att först få höra vad Roine varit med om, sett, gjort och har att berätta innan någon annan vet, vad gör man nu, hur kan man berätta en sån här sak för någon?!  Att få åka och se när de får höra att deras man och pappa aldrig mera kommer komma hem igen. Se poliserna stå i hallen och barn som bryter ihop på golvet, precis som det är på film, sånt händer inte oss, våra närmaste släktingar! Det var en otroligt jobbig dag, men samtidigt är jag så glad att jag kunde vara där, finnas där och försöka vara till stöd. Det finns så många frågor som förhoppningsvis kommer besvaras, men varför just nu, varför han och varför just den familjen, det är frågor man aldrig får svar på. 

Månaden den 31:a mars kommer alltid vara en dag vi kommer minnas starkt, men vi finns här för er och hjälper er så gott vi kan❤️! 

Hoppas du har det bra där uppe och drar dina skämt så de gråter av skratt, berättar om snabbaste/bästa vägen, klaga på folk som inte kan reglerna på vägarna över en kopp te och en stor tårtbit. 

Vila i frid, morbror❤️! 

1 kommentar:

Nissetroll sa...

Men fy så hemskt och tragiskt! Det händer alldeles för mycket hemskheter! Det är så ofattbart när någon rycks bort för tidigt! Mina tankar går till den drabbade familjen och alla runt omkring.
Kram