måndag 21 oktober 2013

Lite sommar och lite jul...

Var tvungen att stanna till på jobbet efter träningen för att köpa näsdroppar till Elvis. Jag är så himla trött på all förkylning som den stackars lilla kroppen får utstå, han har knappt varit frisk en dag under sina sista 2 månader. Han har varit förkyld (snorig och hostig) i 2/3 delar av hans liv, kan det inte bara försvinna från hans lilla kropp! Vi har fått utskrivet hostmedicin till honom som han får på kvällar och nätter, vill inte ge honom för mycket. Han hostar inte alls lika mycket på dagen, så då känns det onödigt. 
När jag var inne på jobbet så handlade jag lite, när jag ändå var där. Jag blev sugen på jordgubbar, så K-special, jordgubbar och mjölk med pepparkaksskorpor blev det när jag kom hem. En väldigt konstig kombination:), men jag åt de varför sig och skorporna var jätte goda! Dom kommer vi garanterat köpa flera gånger, jag gillade verkligen dom! Jordgubbar, mjölk och K-special åt jag i mängder under Hilma och Elvis graviditet, det blev min frukost många dagar. 
Jag är rejält trött i armar och ben efter cirkelgyms passet, trodde inte det skulle vara så jobbigt som det var. Att jag var svag i axlarna, det visste jag! Men att jag var så himla svag som jag är, det trodde jag inte. Ett bra pass och man känner verkligen att musklerna fick arbeta, så det kommer jag köra flera gånger. 

Inga kommentarer: