måndag 8 augusti 2011

Snart hemma!

Vi tog precis en liten kort paus för att ge barnen lite att äta. Eftersom Risi frutti inte dög till Maja så fick hon en kall korv istället, vilken lycka! Den tjejen har inga planer på att bli vegetarian på ett bra tag framöver. Däremot skulle GI passa hennes matvanor utmärkt.

Nu har vi bara 9 mil kvar till Villagatan! Ska bli skönt att komma hem nu, efter en underbar vecka på Öland.
Jag ser mest fram emot att kunna gå på toaletten och duscha själv. Utan exempelvis att Hilma ska stå på samma kvadratmeter och berätta högt och tydligt vilka behov hon tänker uträtta på toaletten och sen ha väldigt bråttom att ge sig iväg därifrån, just då som en annan satt sig ner. Hon har nog samtidigt underhållit många andra campinggäster under sitt toalettbesök.
Det ska också bli skönt att få somna och vakna på samma ställe i sängen också, utan en massa rotationer under nattens gång. I natt sov vi alla fyra på dryga 2 meter och man vaknade hela tiden av någons ben eller arm på sig. Så till nästa år ska en nyare och lite större husvagn införskaffas! Så är det någon som är intresserad av en bättre begagnad husvagn för sommarsemestern, hojta till vetja!

Inga kommentarer: