onsdag 17 augusti 2011

På vägen...

Sitter i bilen på väg till Linköping och IKEA. Vi valde att åka idag medan vi fortfarandra har semester, istället för att behöva åka på en ledig helg när vi börjat jobba. Vi var på IKEA i Kalmar när vi åkte hem från semestern och köpte dels några hyllor till Hilmas rum, men de blev för långa. Så de måste bytas och så ska vi köpa lite saker till garderoberna som vi fixade till i Majas rum. Äntligen blir det mer plats för barnens kläder och samtidigt mycket bättre ordning!

Igår när pappa slutade jobba, tog vi med oss mamma och pappa och åkte ut till Roines föräldrars husvagn, för lite korvgrillning och fiske från båten. Det gick mycket bättre med Maja den här gången, det är inte rikligt så roligt som Hilma tycker att det är och så fort vi närmade oss båten så ryggade hon tillbaka och sa "nee". Det blev lite protester när vi klev på, men mamma hade lite mutor till henne i form av salta pinnar. Det tyckte hon var jättegott och tillslut gick båtresan jättebra, mot att det hela tiden fanns en salt pinne i hennes hand. Vad gör man inte för lite lugn och ro i båten=)!? Det gick till och med bra när vi stod stilla i vassen och metade, fiskarna i hinken var ganska intressanta. Det blev visserligen inga ätbara fiskar, då abborrarna var för små för att ta redan på. Vi får se om vi hinner ut på sjön någon mera gång innan sommaren är över.

Hilma och mamma tog sedan ett kvällsdopp vid nio-tiden. Det var riktigt skönt i vattnet, men bada fick dom göra själva...
Barnen somnade väldigt lätt när vi kom hem och sov till halv nio imorse. I alla fall Hilma, Maja hade inget val, eftersom Hilma gick in till henne när hon vakna och väckte henne, för att sedan gå ut ur hennes rum för att titta lite på Tv. Snäll syster det där=). Så vi stressade inte i väg, vi har ju semester!

Inga kommentarer: