söndag 13 februari 2011

Kalas och en massa bilder!

Klockan 15.00 började kalaset och alla gäster kom med sina paket till vår lilla ettåring. De sista 20 minuterna innan alla kom satt jag i soffan och pustade ut och funderade på om jag glömt något. Allting tar så himla lång tid nu för tiden med två barn som ska vara påklädda, mätta och pigga. Plus att man själv ska ha hunnit med en dusch och piffat till sig lite och inte tala om dukandet och fikat som gärna ska vara fixat i tid. Men det blev ett lyckat kalas och jag tror Maja blev nöjd över sina presenter och allt bus med gästerna. Mormor hade med sin en "Majatårta" med mosad banan, fruktpuré, grädde och vindruvor på, den var också en hit.

Här kommer det några bilder från gårdagens kalas!




Mormors tårta var jättegod!

Alla andra gäster fick en annan tårta. En riktigt god en om jag får säga det själv. Det ligger en hel del arbete på denna tårta, men det var det värt och roligt var det också! Självklart fick Maja också ett rosatema på sitt kalas, precis som Hilma fick på sin 1 års dag. Det var inte bara tårtan som var i rosatonerna, både dukningen, dekorationerna och bakverken var rosa.

Soffbus (mys) med moster Fia och Jimmy!

Majas presenter...

...och Maja och hennes presenter!

Vissa presenter var lite bättre än andra...=)

Hilma dansade och busade med moster hela kvällen.

Mamma, pappa, Fia, Jimmy och Niclas stannade till sena natten och det blev en liten pizzabeställning lagom till Melodifestivalen. Ett bra avslut på ett lyckat kalas. Nu är det bara att ladda om, för om 2½ vecka är det dags igen, då ett 30 års kalas.

Inga kommentarer: