fredag 17 september 2010

På vägen...

Sitter i bilen hem från Norrköping. Dels skulle vi åka för att köpa en bilbarnstol till Hilma, så att Maja inte ska behöva sitta i sin lilla stol, äntligen ska hon få flytta till en större! Sen lyckades vi pruta ner den 500kr också, ibland har man tur att personalen har barn att hämta på dagis:). Det var hans eget förslag, så snåla är vi inte!

Vi åkte även för att Hilma skulle få köpa ett par höst/vinter skor. Eftersom hon har så höga vrister så måste hon prova alla skor innan man köper några. På Din Sko där vi hittade ett par, hade de ett kunderbjudande så vi fick 20% på dom. Så vi sparade nästan pengar på att åka och särskilt när vi bara betalar ca 4kr/mil i bensinkostnad!

Till sist blev det ett besök på Toy's R Us, som vi lovat Hilma.
Henne kan man gå länge i sådana affärer med. Inte bara för att hon tittar på allt i godan ro, utan hon säger aldrig att hon vill ha något och blir då inte heller arg för att hon inte får något. Hittar hon något så säger hon att hon önskar sig det i julklapp eller när hon fyller. Då är det desto roligare att säga att hon får handla något, som idag!
Så en liten sak för 50kr blev det, en glad och nöjd Hilma har vi nu i baksätet!

Dags att vara lite social med Roine den sista milen, det tar lite tid att blogga från Iphonen!
Men vilket otroligt intressant inlägg det blev:).

Inga kommentarer: