lördag 19 juni 2010

Nappen är överlämnad!

Nu sover hon!!!

Hon somnade efter mycket krångel och lite tårar för 40 minuter sen, stackarn. Så nu återstår det att se hur länge och hur många gånger hon vaknar inatt. Håller tummarna att det ska gå bra!
Vi har haft en jättemysig dag på Kolmården idag, det kom lite regn på eftermiddagen, men det gjorde inte så mycket. Allt med överlämnadet gick super bra. Hon ville dock inte lämna över napparna själv, men det hade vi inte räknat med, så det fick jag göra. Hon var så stolt efteråt! I brevet som hon fick igår hade vi skrivit att Bamse hade hört att hon skulle fylla 3 år på måndag och att han skickat Katten Jansson för att handla en present. Han gillar också att gömma sina presenter så hon fick hålla utkik efter den på Kolmården. Så medan jag och Hilma klättrade upp på ett berg så hamnade paketen under en gran, så passande!

Nu är det en hel del förberedelser inför barnkalaset imorgon! Aldrig kan man ta det lungt=). Nu har jag kommit på lite fler ideér, så det är full aktivitet här på kvällskvisten, med lite bröllopsmiddag i bakgrunden.
Så här har jag inte tid att sitta!

Inga kommentarer: