fredag 28 maj 2010

Mina duktiga tjejer!

Dagen stora händelse idag var dels att se Hilma gunga lyckligt på sina nya gungor som hon fick av farmor och farfar i en förtidigt födelsedagspresent.
Vi tyckte att det var bättre att dom kom med dom nu för det blir så mycket på hennes födelsedag ändå. Paket hit och paket dit! Hon uppskattar den mera nu, när hon fick vara med att bygga, skruva i skruvar och hämta verktyg. Men det största som hände var när Maja vände sig från mage till rygg på köksbordet! Nej, hon brukar inte få ligga på köksbordet i vanliga fall. Hon låg där efter att hon tröttnat på babysittern och tittade på när storasyster åt sitt fredagsmys, en glass! Duktiga tjejen!

Toaletträningen för nr 2 har nu lossnat för ett par dagar sen och nu går det hur bra som helst. Nu är det bara 3 kryss kvar på Bajskalender, det har gått fort nu dom senaste dagarna. Igår blev det 3 kryss och idag 2 till. Hon försöker bajsa varje gång hon går på toaletten nu, så jag hoppas att det går lika bra om ett par dagar när vi besökt leksaksaffären. Hon är fortfarande lika lycklig när det kommer kiss, så det ska nog inte vara några problem=).
Vi har också tagit bort blöjorna på natten, så på ca 3 veckor så är nu alla blöjor borta. Så himla skönt och det har gått så bra, mammas stora tjej!

Nu ska jag fortsätta en liten bit till på min chokladkaka, innan den åker in i kylen igen!

Inga kommentarer: