tisdag 25 maj 2010

Spårlöst försvunnen!

Hur kan något bara försvinna spårlöst?

Våran fjärrkontroll till boxern är borta, vi kan inte hitta den någonstans. Med snart en 3-åring i huset kanske det inte är så konstigt, men hon har inte tagit den, om man ska tro på henne. Hon brukar ha stenkoll på saker som hon inte får ha och leka med, så jag tror henne. Jag vände upp och ner på hela huset (nästan iaf) igår och kan inte hitta den. Vi har kollat på konstiga ställen som kylskåpet, tvättkorgen och på övervåningen, men icke. Ibland tar man med sig saker utan att man tänker på vad man gör... men den finns inte någonstans. Det enda stället vi inte tittat på, är i soporna. Borde man inte märka om man slänger den där, eller?!

Vi har en inspelningsbar boxer. Det är jättebra, om det är något man vill se, så kan man pausa eller spela in det om det kommer något emellan tex blöjbyte, telefonsamtal eller liknande. Ett i-landsproblem, jag vet! Men nog så irriterande!

2 kommentarer:

Nissetroll sa...

Titta bakom böckerna i bokhyllan, där hittade jag en burk med pengar igår.

Camilla sa...

Låter ju inte helt fel, om man ändå kunde ha sådan tur=).

Just nu håller jag på att bli galen, den finns verkligen ingenstans! Det skulle tydligen kosta 395kr för att få en ny och bidningstiden går ut om en vecka så det känns inte så kul att lägga dom pengarna nu. Jag gav Roine förslag om att ringa upp dom och fråga om dom har något bra erbjudande till oss. Tror du dom får många sådana samtal=)? Oftast ringer dom upp och tjatar på en=).