torsdag 20 maj 2010

Torsdag

Jag överlevde natten!

Maja somnade en timme mellan 20-21 och sen ville hon ha lite mera mat och medan jag hängde en maskin tvätt så somnade hon ovaggat i sin säng och sov sen där till 5.30. Sen kom Hilma in till oss vid 07.20 och så myste vi framför Bolibompa en liten stund innan det var dags att fixa allt innan dagis. Så en bra natt!

Det ska bli spännande att se hur det gått idag utan blöja, eftersom det är förskolansdag och dom skulle vara ute fram till lunch. Det har gått hur bra som helst annars med det, bara tre missöden på 11 dagar. Man får fortfarande tjata på henne och säga åt henne att gå på toaletten, men igår kom hon fram till mig när vi var ute och sa att det kom kiss i trosorna. Det visade sig att det inte alls gjort det och så sprang vi in på toa och där kom det. Så antagligen kände hon att hon var kissnödig och att det då skulle komma i trosorna.
Det är en hel del planering bakom detta nu, hur många timmar håller hon sig nu, hur mycket har hon druckit och var finns det närmsta toalett!? Men hon är så duktigt så, min lilla tjej!

Dags att förberede lite innan det är dags för en promenad till dagis, stannar nog i lekparken på vägen hem! Senare idag är det dags för 7 års kalas, så vi måste slå in presenterna sen också. Vi får se om Lisa får lika fint present som mamma fick av henne när hon fyllde. Det räckte inte med ett snöre och en färg, utan alla sorter och en hel del tejpande. Men hon var nöjd, så det var huvudsaken=).

Trevlig torsdag på er!

Inga kommentarer: