lördag 12 juli 2014

Kalas för Elvis

Idag har vi firat Elvis födelsedag med släkten. Han fyller egentligen inte förrän på måndag men då har vi åkt iväg på semester.
Vi bjöd på hamburgebuffé till lunch och sen fika och tårta efteråt, blev väldigt lyckat. Det var perfekt väder att sitta ute i, inte så olidligt varmt som det har varit de senaste dagarna. 

Mamma har bakat alla barnbarns 1års tårtor hittills, det började när Hilma var liten. Så Elvis fick sin egna med bärpuré, grädde, jordgubbar och nektariner. Jag kan lova att det var väldigt uppskattat och det fanns inte en smula kvar när han var klar. 
Han fick mycket fint, men enligt honom själv så var presenten från morbror Niclas den allra bästa, en lastbil i trä och med olika ringar som man ska trä på släpet. Det är favorit sysselsättningen just nu, plocka ur och i saker. Även två Fisher Price bilar från hans mormor och morfar var roliga och han blev vansinnig om någon försökte ta dom ifrån honom. Han fick mycket annat också, som pengar, presentkort, lektält, badleksak, Fisher Price biltvätt/verkstad, radiostyrd helikopter, bilar och garage i trä från Jabadabadoo, böcker, Kavat skor, höstjacka och andra kläder. Tack snälla för alla fina presenter❤️. 

Inga kommentarer: