söndag 31 oktober 2010

Helgen

Mora Träsk gick överförväntan, Hilma var jätteduktig. Hon satt i mitt knä den första låten och sen sjöng hon och gjorde rörelserna till de låtar hon kände igen. Att vi var där 30 minuter innan det började var en bra idé, hon satt nästan helt tyst och tittade på alla barnen som sprang runt och lekte. Så nu pratar hon mycket om det och vill åka dit igen, så ett bra betyg.
Vi beställde pizza på kvällen och hon fick vara vaken och åt lite kanter med oss (hon fick sin kvällsmat innan vi åkte) medan vi titta på hennes nya film med Mora Träsk som hon fick köpa där. Så nästa gång är vi väl förberedda och kan ALLA låtar.

Igår åkte Roine och jag till Örebro för att handla lite saker på IKEA och det blev även en sväng på Marieberg, bästa att passa på när inga barn var med. Jag hade hoppas att hitta någon jacka, men icke. Nu ångrar jag mig bara mer och mer om jackan jag hittade i Stockholm för några helger sen. Hittade inget annat speciellt heller, när man har tid att gå runt och kika, är det inte bra konstigt?!
Lite av det jag skulle köpa på Village till hallen fick vi med oss hem, men allt fanns inte. Så nu får det bli en sväng till en annan stad för att söka vidare efter mina krokar, typiskt! Jag som hade hoppas på att den första delen av hallen skulle bli klar idag, men så blir inte fallet. Hilma och Roine är inne i stan nu och köper tak-/golvlister så kanske kan jag få fixa lite där senare.
I veckan ska vår elektriker Danne komma och fixa med elen, så Roine kan göra färdigt taket sen. Äntligen är elen dragen i väggen/taket istället för utanpå, så nu slipper vi se den.
Kanske kan hallen bli färdig till nästa helg, imorgon ska vi beställa de sista tapeterna till trappen så vi får upp dom också. Så snart slipper ni mitt tjat om vår hall=).

Maja blir stadigare och stadigare för varje dag nu och reser sig hela tiden och mot allt. Soffan som i början av veckan var en storutmaning, är nu hur lätt som helst att resa sig mot och hon har även börjat förflytta sig mellan saker, speciellt soffan och soffbordet. Vurporna har blivit färre under de senaste dagarna och hon håller sig stående med bara en hand. Mamma duktiga och stora tjej, var det inte hon som nyss föddes?! Känns så i alla fall!

Nu ska jag underhålla henne en stund och kanske förbereda maten lite.

Inga kommentarer: