fredag 13 december 2013

Luciafirande och dopförberedelser


Idag har det varit dopförberedelser till nu. Vi har precis satt oss i soffan, nu tar vi en paus till klockan ringer imorgon bitti. Klockan 11 ska vi vara i Lerbo kyrka (dopet börjar 12, men vi har lite att fixa med innan) och innan dess ska vi hinna med en hel del. 
Men vi har hunnit med en hel del idag och mycket tack vare luciafirandet med Hilmas förskoleklass som började klockan 07, så var vi alla uppe. Dom var så himla duktiga och jag var tårögd under hela tiden, en stor eloge till deras fröken Maud som har tragglat och tränat dessa låtar med dom i veckor. Dom har varit knäpptysta och inte fått berättat något om deras framträdande och Hilma har inte sagt ett enda ord om det. Deras fröken hade dels skrivit en ny text på Korvgubben (låda på magen), som handlade om raggar-Tomten i Valla:). Det absolut finaste av allt var att de hade lärt sig Sankta Lucia på italienska. Så himla fint och jag önskar så att vi hade fått filma det, de var så otroligt duktiga, men med respekt för vissa av Hilmas klasskompisar så fick vi varken filma eller fota. 

Här kommer iaf en bild på vår fina Hilma❤️. 

Vi har även hunnit med att ta en förmiddagslur, Maja och jag (och självklart Elvis) på 11/2h medan Roine jobbade lite och hjälpte Hilmas klass att lussa på Vallgården (ålderdomshem). Sen blev det ett besök i stan för att fixa några få julklappar och en present. Vid 16.00 kom Fia och Wilton hit och vi åkte och dukade och fixade till imorgon, medan Roine var hemma med fyra barn och lekte. Tack snälla för hjälpen! 

Nu blir det ett inspelat avsnitt av Blacklist innan vi går och lägger oss, sjukt bra serie, se den om ni inte redan gör det! 

Inga kommentarer: