måndag 13 augusti 2012

Första dagen

Första dagen på Skara sommarland är nu över, men vi bestämde oss för ännu en dag där imorgon. Skulle det vara strålande sol, som det inte var idag, skulle man aldrig hinna allt på en dag utan att stressa järnet.

Vi började med att se en pirat-cirkus föreställning, som till och med jag tyckte var ganska underhållande och även fascinerande över hur de kunde pricka den lilla poolen när de hoppa 5-6 personer samtidigt från 10-25meter.

Barnen älskade verkligen sommarlandet och Hilma har blivit jätte tuff och chockade oss med att åka en berg och dalbana två gånger. Hon sa att den var läskig, men samtidigt stolt som en tupp efteråt och den var inte tillräckligt läskig för att åka en gång till. Vi åkte även några kor som snurrade med en väldig fart fram och tillbaka, men den ville hon inte åka någon mera gång och jag förstår henne. Inga köer någonstans, så det var ett stort plus. Hilma och jag åkte till och med kaffekopparna helt själva!
Maja åkte inte många åk, tre gånger i bilarna (sin ni ser nedan på bild) och den första gången skrek hon sig igenom första varvet. Men fick ett "härligt tjejen" efteråt från tjejen som stod vid den attraktionen, hon var nog lite orolig att hon skulle få avbryta "åket".

Maja älskade däremot vattenlandet och for som en galning i vattenrutschbanorna. Det slutade dock lite tokigt när en alldeles för stort kille kom med hög fart rätt på henne, så hon slog i huvudet ganska så hårt i kanten. Hon blev jätte ledsen men bara efter några minuter ville hon åka igen. Så det stoppade inte henne. (Men man kan ju undra var hans föräldrar var...)

Stugan ligger en bit från Skara, ca 7 km och är jätte fin. Den ligger precis vid ett fält och här blir man nog inte störd i första taget...snarare folkskygg:).

Så imorgon blir det en dag med bara det bästa, som barnen får välja. Vädret skulle dock bli lite sämre, men det stoppar nog inte mina barn från att bada. Kommer man bara i så var det helt okej, det är när man ska upp igen det blir kallt. Så imorgon ska jag ha lite mera kläder på mig, inte bara en kortklänning...

Inga kommentarer: