fredag 25 december 2009

Tomtens paket

Så här salig blev Hilma igår över Tomtens paket. Hon kramar, pussar och leker med den hela tiden, det gulligaste är att hon går runt och säger att hon älskar sin Lala. När vi kom hem från mamma och pappa igår någon gång efter midnatt, skulle den sova i hennes säng och det sista hon sa innan hon somnade var "Tomten snäll, Hilma älskar sin Lala".






Julen har varit väldigt lugn och skön för första gången på ett par år nu. Vi fick sova ut på självaste julafton, inte gå upp super tidigt för att hinna med frukost, julklappar, dusch och annat fix innan hans föräldrar kom vid 10. Nu var ju det redan avklarat och vi skulle inte vara borta förän vid 15. Så himla skönt!
Idag har vi också bara tagit det lugnt. Hilma och Roine åkte snowracer till affären och gjorde sen den första snögubben för i år. (Fick en bakmaskin, så vi var tvungna att inhandla lite torrjäst till det nybakta brödet som ska vara klart till imorgon bitti. Om maskinen sköter sig.) Sen har det varit en hel del lek på de nya leksakerna.
Nu väntar vi på att Kristin, Andreas och Ida ska komma och vi ska äta pizza, godis och annat onyttigt vi kan hitta och bara ta det lugnt. En perfekt juldag, iaf för i år, nästa år kanske jag står inne på Safiren med resten av Katrineholmsbefolkningen och dansar järnet=).

Imorgon ska vi ha förlovningsmiddag här med mamma, pappa, Niclas, Fia och Jimmy. Först ska vi åka en sväng till Norrköping och beställa vagn. Börjar bli dags för det nu=). Snart bara 7 veckor kvar...kan tänka mig 7 lååånga veckor!

1 kommentar:

Veronika sa...

Sööööötnos, hur gullig är inte Hilma i sin lilla klänning:) Hoppas ni hade en fin Jul:) Bara 7 v kvar, vad tiden går, spännande spännande! Kram