söndag 20 december 2009

Nu är granen fixad...

Nu är granen klädd, lite tidigt kanske, men jobbar man och ska vara på jobbet halva dagen på onsdag och resterande tiden hos svärpärona så måste man passa på när det finns lite tid över. Hilma fick vara uppe lite längre idag för att vara med. Eftersom granen var liiite för stor för julgransfoten så tog det sin tid innan det stod upp och dessutom var rak. Men nu så...

Vi köpte våran gran utanför Shell och dom är likadana allihopa och odlade för att var "perfekta". Detta medför att den är väldigt stor, tät och grov. Så när vi var klara såg kulorna, glittret och ljusen väldigt fjuttiga ut i den stora granen. Så nästa år blir det mera pynt till granen.

Nu återstår det bara 3 veckors flyttande och fixande av kulor, glitter och ljus. För på något sett ser granen aldrig helt perfekt ut=). Nu ska vi bara se om Hilma tycker likadant, eller om kulorna får sitta där dom sitter.

Än så länge finns det bara en smällkaramell i julgranen, men jag kan tänka mig att det blir några flera med åren=)


När Hilma hade hängt upp sina kulor så hängde alla 15 på samma kvadratmeter=).


Klart att man måste dricka glögg när man julpyntar, dock var den inte så god, enligt Hilma! Men hon smakade iallafall.

1 kommentar:

Marie sa...

Vi har också klätt vår gran idag, vi är inte heller hemma så mycket i jul. Egentligen vill jag vänta till dagen innan julafton, men då hinner vi ju inte se den.
August tyckte att det var jättekul att klä den och jag var glad över att kulorna var av den kvaliteten att de studsade om man tappade dem på golvet...