lördag 24 augusti 2013

En dag på Kolmården

Det blev en lång dag det här, är ännu inte hemma, men lyckad! Barnen har varit på bra humör så som mamman och pappan:). Vi kom fram till Kolmården ganska sent och bestämde oss för att gå och äta på en gång. Hann inte riktigt med allt idag, men vi har lovat barnen att vi ska åka hit en gång till innan det stänger sista helgen i september. Nu har vi iaf använt våra årskort en gång och slapp gå minus i förra årets utgift på det:). Anledningen till detta är Elvis och hans sena ankomst, barnen har iaf varit två gånger i år. Det blir helt klart nya till nästa år, hoppas bara att vi kan ordna så någon kan köpa det till oss. Vi kommer nämligen hem från Rhodos den dagen man får köpa det för 1/2priset. Typiskt!

Den stora anledningen att vi åkte just idag (tillsammans med halva Mellansverige) var att Sean Banan spelade. Jag gillar verkligen alla hans budskap som han förmedlar mellan låtarna. Klok och smart kille det där! Hilma hade lite svårt att stå/sitta still och tröttnade efter ett par låtar medan Maja lyste som en sol och sjöng med i alla låtar. Ett riktigt Banan fan! 


1 kommentar:

Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas sa...

Haha men vad kul!! Jag såg er inte heller där!! Tyyyyckte dock att jag såg en skymt av Rojne vid Sean Banan. :) Haha. Kram!!