lördag 17 december 2011

Lillpricken



Min lilla älskling är så full med prickar och jag tycker så synd om henne. På morgonen var hon rätt pigg, men nu vill hon inte göra mycket. Ligger hon inte på min och myser så lägger hon detta alfabetspussel som ni ser på bilden ovan. Jag är så imponerad av henne. Pusslet är från 5 år och består av alla bokstäver i alfabetet. Hon lägger det på 2 ½ minut (var tvungen att ta tid) och så fort hon tar en bokstav vet hon exakt var den ska ligga, hon vänder den rätt och sätter dit den. Imponerande för att bara vara en 22 månader.

Kopporna börjar nu bli riktigt besvärliga för henne och jag tycker så synd om henne och att dessutom ha en varm blöja på sig gör inte det hela bättre.

Roine och Hilma är en sväng in till stan för att handla en julgran och några ingredienser till Hilmas och mitt julgodis som vi ska försöka hinna med medan Maja sover sen. Roine ska spela innebandy match med hans gubblag, de gör de en gång om året. Passar inte så bra för oss nu när Maja är så dålig, men förhoppningsvis så sover hon d, så Hilma och jag får lite tid tillsammans.
För övrigt var inte skumtomtefudgen någon höjdare, den blev för söt. Hilma gillade den, men det tror jag mest var för att hon fått varit med och gjort den. Så den kommer inte göras igen, men nu har vi provat iaf.

Nu måste jag ta hand om min älskade lillprick, det är någon som vill ha mammas knä för sig själv!

Inga kommentarer: