lördag 17 december 2011

Inte som vi planerat...







Efter lunch la vi Maja för en liten tupplur och så lång blev den inte, bara 50 minuter. Hon brukar annars sova mellan 2-3h, men kopporna störde henne idag och jag förstår henne. Jag tycker så synd om henne, efter att hon vaknade så grät hon nästan konstant i 3h och jag kände mig så hjälplös och kunde inte göra någonting för att hon skulle må bättre. Tillslut gick hon med på att bada och jag hällde potatismjöl i vattnet och där satt hon en stund och efter det så mådde hon lite bättre. Kvällen var lite bättre, men så fort hon kissade i blöjan så skrek hon och rev i den. Jag försökte att hon skulle vara utan, men det gick bara ett litet tag, sen ville hon ha den igen. Jag hoppas för hennes skull att natten går bra och att hon ska slippa vakna allt för många gånger, men jag tror dessvärre att det inte blir så.
Jag tycker också att hon fått flera koppor under dagen och när man stryker henne över håret så är det helt knottrigt med koppor och jag förstår att hon kliar där. Man får inte längre ta tempen i örat på henne (som hon annars gillar) eftersom det är koppor även där.

Hilma och jag skulle baka en massa julgodis och även göra fågelmat, men vi hann bara med våran tolkning av Mozartkulor. Resten fick vi lämna tills imorgon, Maja accepterade inget annat. Så imorgon ska vi baka pepparkakor, knäckebröd, hallon och choklad tryfflar, kola och så ska vi klä granen. Men vi får se hur Maja har planerat dagen!

Nu är det choklad och TV som gäller. Trevlig lördag!

Inga kommentarer: