torsdag 28 april 2011

Pippi på is

Här kommer det lite bilder från i söndags när vi var uppe i Stockholm på Pippi på is med Hilma. Egentligen skulle jag, Hilma, Kristin och William åkt på det, det var tanken från början. Men eftersom Wille fick öroninflammation någon dag innan, så var han inte riktigt pigg att åka på utflykt med oss, så Roine fick följa med Hilma och mig istället.

Jag var lite orolig hur vår lilla fegis skulle reagera. Bara att gå in till våra platser och allt ljud och musik som brukar vara rätt så högt vid sådana här tillställningar. Men allt det var absolut inga problem och hon var så himla förväntansfull och hade svårt att vänta de 45 minuter innan föreställningen började.

Hilma Pippi Svensson

Hilma ritar och skriver ett meddelande till Pippi.

Popcorn är jättegott!
Hilma var nog lite för liten för att förstå varför Pippi åkte skridskor och att hänga med i historien, det gick lite för snabbt och man fick förklara en del under tiden. När föreställningen började kom Pippi in i Hoppetossa och Hilma reagerade genast på att båtar inte kan åka på is. Även när Lilla Gubben kom in, så sa hon direkt att hästar inte kan åka skridskor. Så rätt så, hon var helt enkelt för smart för detta;).

Tommy, Annika och Herr Nilsson.

Pippi lagar pannkakor...

Men det var en lyckad dag och Hilma pratar jättemycket om Pippi och vill åka dit igen!

Inga kommentarer: