fredag 19 juli 2013

Läkarbesök i Eskilstuna

Idag var det dags för Elvis andra läkarbesök och eftersom barnläkaren i Kstrineholm har semester så fick vi åka till Eskilstuna. Allt såg bra ut förutom "gulvärdet" som var högt och de ville ta ett blodprov på honom för att få fram exakta siffror. De provade först att sticka honom i handen men lyckades inte få ut något där och stack därefter honom i huvudet (!). Det lät läskigare än vad det var och som tur var så reagerade han inte ens på det. Sen ska jag erkänna att jag inte heller kollade. Roine gick ut med Hilma och Maja från rummet, vi tyckte gränsen gick där över vad de behövde se. Maja tyckte inte om när de mätte gulheten med en apparat som pep och absolut inte kändes på honom. Hon tyckte synd om lillebror och ville inte att de skulle röra honom, det blir mycket intryck att bearbeta för henne.
Även vikten ville de kolla igen, då han inte gått upp något sen i tisdags. Men de trodde inte det var någon fara eftersom han knappt gått ner något i tisdags och att det nu kommer vända upp igen. Så dagens matchvikt är 4748g. 

Så nu är vi kvar i Eskilstuna i väntan på att de ska ringa om provrrsultatet. Vi har än så länge varit nere på stan och dels fyndat lite på Polarn och Pyret och sen fick Elvis lite nya kläder från Newbie. 

Nu håller vi verkligen tummarna om att värdet är okej och att det räcker att han solar hemma och får lite extra mat. 

Inga kommentarer: