fredag 26 juli 2013

Husvagns semestern har börjat

"Nu känns det som det är semester på riktigt", sa Roine när vi börjar närma oss Jönköping. Det han menar är att denna stad påminner en om semester, man passerar oftast här någon gång under semesterveckorna. Så sant så! 

Första stoppet och lunch är avklarad och en väldigt positiv överraskning för oss alla när vi stannar vid Braehus. Kristin med familj är 5 minuter efter oss och stannar också där för att äta. Så nu är energin påfylld i alla former och vi fortsätter en bit till, tills Elvis bestämmer sig när nästa stopp blir. 
Hoppas att resan fortsätter i samma goda anda, då alla tre barnen sov i baksätet strax efter Katrineholm. Hilma vaknade imorse med 38,3 graders feber, hoppas den försvinner lika fort hos henne som den kom. Det verkar vara något som går, en dag med feber och inget mera. 

Imorgon åker vi till Halmstad och Tylösand, idag ska vi tillbringa en natt på ett annat ställe... Nämligen Ullared😃. Jag har inga förväntningar eller planer på att bränna en massa pengar och få shoppa i lugn och ro. Det för helt enkelt gå som det går med barnen, men vi har lagt upp en plan och hoppas den fungerar. Främst hoppas jag på att det finns någon husvagnsplats på campingen, man får inte boka utan det är drop in. Det finns ett annat alternativ om det skulle vara fullt, men kanske inte optimalt med tre barn. Det blir en spännande dag det här😃! 

Inga kommentarer: