lördag 22 juni 2013

Vår midsommar

Det var en mycket trevlig midsommarafton igår som först bjöds på sillunch hemma hos mamma och pappa med kärnfamiljen. Strax innan vi skulle gå ner till Valla IP för att dansa runt midsommarstången så tog grabbarna fram luftgeväret och började skjuta på en yoghurt. Självklart skulle barnen också prova och Hilma fick in ett träff på första försöket. Blir det värnplikten där kanske😉?! 

Sen var det dags för att fira Hilma och släkten samlades hemma hos oss för fika och jordgubbstårta. 
Senare på kvällen blev det 8 kamp och grillning och de sista gästerna lämnade oss ungefär när solen gick upp igen. Maja somnade i morfars knä vid midnatt och Hilma gick och la dig samtidigt som oss, detta resulterade i en rejäl sovmorgon...till halv 12. Då hade jag varit vaken i en halvtimme och Hilma fick jag gå upp och väcka vid 11.40. Det kan vi snacka om sovmorgon, så himla skönt! Det är nog den sista på väldigt länge...

Idag blir det en lugn dag och uppackning av alla presenter, just nu packas basketkorgen upp och bollen pumpas. Maja står och hoppar på den bästa av Hilmas presenter enligt henne, på statsmattan. Jag har äntligen gett med mig och godkänt ett stutsmatteköp, fast med kraven på den minsta, ett skyddsnät och max en person i taget på den. 

Här kommer lite mobilbilder från gårdagen:




Inga kommentarer: