söndag 16 juni 2013

Lugn söndag

Gårdagens stillasittande firande av Stinas student känns i fogarna idag, jag längtar så till detta är över och man kan känna sig "normal" igen. Denna smärta önskar jag ingen och har man aldrig haft foglossning så kan man inte heller förstå hur ont det gör. Många frågar och vill veta hur det känns, men det är så svårt att förklara. Smärtan går inte att jämföra med något, eller är det någon där ute som har ett bra svar på denna fråga? 

Gårdagen var iallafall trevlig och vi var hemma vid midnatt, då ville Hilma åka hem och sova. Maja sov sött i en stol i partytältet vi satt i och vaknade inte en enda gång när vi åka hem och la henne i sin säng. Skönt och väldigt smidigt! Dessutom fick vi lite sovmorgon idag då Maja sov till strax efter 8 och Hilma till efter 9. Så det blev en skön start på denna dag, som troligtvis kommer fortsätta i samma lugna tempo. 

En liten bild på Maja och sin kusin Wilton, kärlek❤. 

Hoppas verkligen Stina fick en oförglömlig dag/kväll, det var du verkligen värd (speciellt efter denna vecka). Jag känner ingen som kämpat sig igenom skolan som du och tillslut lyckats så bra! Bra jobbat och grattis igen! 

1 kommentar:

stina sa...

Tack så jätte mycket för dom fina orden, det värmer ! Tack för att ni var med igår och firade mig ! Kram