tisdag 3 januari 2012

Tisdag

Idag är det min lediga tisdag och i vanliga fall brukar barnen och jag träffa Kristin och barnen, men nu har både vattenkopporna, jul och nyår kommit i vägen. Men snart hoppas både jag och barnen att alla håller sig friska, så vi kan återgå till våra mysiga tisdagar tillsammans.
Idag fyller svärmor år och vi ska bjuda hem dom hit på trerätters middag. Så jag har fixat en hel del under dagen, så nu är det inte mycket kvar att göra. Skönt!

I mitten av februari är det återigen försäljning i Nävertorpskyrkan och jag har börjat sortera ut en del kläder, mest är det Majas. Jag kollade även igenom skoförrådet och det fanns en hel del urväxta skor där som jag tänkte sälja. Jag kom på idéen för ett tag sedan (som jag även nämnde i bloggen) att samla ihop lite folk hem till någon och så får man handla kläder utav varandra. Slippa skriva en massa lappar på alla kläder och skor och dessutom få en hel del sålt på en gång. Kristin och jag har pratat om att göra ett nytt försök till en träff, nu ska vi bara se till att det blir genomfört också=). För jag har en hel del saker som jag vill bli av med.

Nu ska jag hämta tvätten jag satte på i förmiddags och kanske slänga i en ny maskin.

2 kommentarer:

Nissetroll sa...

Om du kan tänka dig allt möjligt löst folk så är nog jag intresserad. Gissar dessutom att Irma kanske kan ha en del av Majas urvuxna kläder.

Camilla sa...

Absolut, alla intresserade=). Jag säger till när något blir bestämt.