torsdag 4 september 2008

Väder & förskola

Kollade precis vädret i Paris till helgen. Trodde vi skulle få lite värme och sol på oss, men det ser inte bättre ut än det gör här. Hoppas att det hinner ändra sig lite, kan ju få vara uppehåll iaf. Vi får vänta och se...
Börjar bli lite stressad över detta nu, allt packande. Hilma ska vara hos mormor och morfar när vi är borta och hon behöver packning. I och för sig har ju mamma och pappa möjlighet att komma hit och hämta det som saknas, men jag kan försöka få med allt. Nu när det inte ska vara strålande sol alla dagar i Paris, blev genast packningen mycket svårare. Har börjat lite grann, får fortsätta när jag slutat jobba ikväll.

Har suttit och tittat lite på det här med förskola till Hilma. Eftersom vi har så olika arbetstider varje vecka så kommer det bli ett jättepussel. Jag vill inte att hon ska börja på förskola tidigast efter nyår. Tycker hon är för liten för det, fast jag tror hon skulle trivas med alla barnen. Vi får fundera och se, mycket hinner hända innan dess. Just nu har Hilma sin mormor och morfar som förskola ibland när det krockar med tider=). Dom är så snälla och ställer upp!

HÖRS!!

1 kommentar:

Anonym sa...

va kul o resa till paris! va ska ni göra där?