söndag 12 oktober 2014

Vår finniga lilla tonåring:)

Jag tror att kopporna börjar torka nu, det är någon enstaka som fortfarande har vätska i sig, så han smittar nog ännu. Vi kommer tex stanna hemma på tisdag från syskonsången, vill inte riskera smitta ner något barn där. 
Inatt sov han hela natten och har idag i stort sätt varit sitt vanliga jag, han har inte lidigt så mycket av vattkopporna från början. Det var bara några nätter som han vaknade och var ledsen, så det har varit skönt. Det hade inte varit konstigt om det kliat på honom, för de han har på ryggen, runt munnen och vid blöjan ser inte sköna ut. 

Här kommer några bilder på honom från badet ikväll.

Vi har haft en skön dag hemma idag, något som jag verkligen hade sätt fram emot. Vi har storstädat barnens rum, så skönt att rensa i alla lådor och utrymmen. Satt upp nya gardiner, som han legat i ett par veckor nu, tvättmaskinen har gått varm hela dagen och småfixat lite överallt. Jag har även hunnit med att baka en morotskaka som vi fikade på och barnen har bakat cupcakes, de blev riktigt fina. Även om dagen har gått i ett, så har den varit väldigt skön och välbehövlig. Imorgon drar ny vecka igång igen, veckorna går så otroligt fort nu när jag börjat jobba igen, plus att det är friidrottsträningen på kvällen. Ska nog planera träningen lite nu innan vi tänkte titta på film, barnen ville visst hoppa höjd och klart de ska få göra det:). 

Inga kommentarer: