fredag 30 september 2011

Slå detta om ni kan!

För er som tvivlar på att använda självscanning, slå detta!

Vi kom på på vägen hem från Norrköping att vi inte hade några chips hemma till Hilmas obligatoriska fredagsmys. Vi parkerade och jag gick in och tog en scanningsdosa, hämtade grädde, gräddfil, smör, chips och dipp och betalade genom självutcheckningen. Allt detta tog 3 minuter och då satt jag i bilen igen, det finns INGEN anledning att inte självscanna!

Så det så:).

2 kommentarer:

Nissetroll sa...

Jodå, om man handlar så mycket frukt och grönsaker som vi gör. Jag tycker att det är himla bökigt att hålla på och väga och skriva ut etiketter, jag köar hellre och slipper det momentet. Rickard scannar däremot gärna, men han kan inte göra det så ofta eftersom han alltid avmagnetiserar sina kort.

Camilla sa...

Jag lovar dig att du tjänar in den tiden i kassan, slippa köa och allt är redan färdig packat när du betalat. Vi handlar också mycket frukt och grönt och den avdelningen tar absolut längst tid, men lägger man det åt sidan och tar allt på en gång och inte springer till vågen efter varje vara så går det både snabbt och smidigt. Dessutom brukar det vara barnens favoritsyssla, att hjälpa till att hitta rätt grönsak och sen få klistra på etiketterna på påsen/frukten eller grönsaken. Framför allt att bara gå förbi hela den långa kön julveckan... Då har du sparat in all tid vid frukten säkert 10 ggr om.
Det är bara en vanesak, men du är välkommen fram till den "vanliga" kassan också:).