tisdag 29 september 2009

Super trevlig dag!

Idag har Hilma och jag haft en mysig dag tillsammans med Sara, Isac och lilla sovandes Leo. Vi var där i över 6h och han sov från den stund vi kom och tills vi åkte hem, ett litet avbrott för lite amning. Det är bara att hålla tummarna att man ska ha sådan tur med våran lilla skrutt sen, det är nog inte så troligt=).

Innan lunch fick dom leka och busa inomhus, eller slåss om leksakerna... Det är konstigt att man absolut måste leka med samma saker samtidigt. Sen var det dags för en sovstund och Hilma skulle sova i vagnen, inte riktigt vad hon hade bestämt. Efter ca en timme så gav jag upp och hon fick komma in till oss och vänta på att Isac sovit färdigt.
Sen blev det ett besök i lekparken, där dom lekte mycket bättre tillsammans! Sen somnade hon som en stock i bilen påvägen hem, det blev även en tidig kväll för damen i fråga!


Hilma och Isac fikar i lekparken!

Leo sover gott i vagnen!




Det hände något väldigt unikt imorse här hemma på Villagatan. Hilma vaknade strax efter klockan 5 (inte så unikt, vanligt beteende) och gick och väckte Roine och ville ha vällning. Hon fick det och Roine la tillbaka henne i hennes säng och sa att hon skulle sova en liten stund till. Jag vaknar 07.45 och ingen Hilma hörs och Roine ligger kvar i sängen, UPS! Då blev det fart på den mannen... han hade nu 15 minuter på sig att ta sig till jobbet, tror att det gick så där, men sova fick han iallafall=).
Nu får vi se om detta var en engångsföreltéelse eller kanske permanent, det vore så skönt om hon sov lite längre på morgonen, åtminstone för Roines skull=).
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir Tv.

Inga kommentarer: