söndag 20 september 2009

Lite kort om helgen...

I fredags var vi hos mamma och pappa på middag, hela kärnfamiljen som vi så fint kallar oss=). Mycket trevligt, lite trist att man blir så trött bara...inget att göra något åt. Efter världens godaste mat och efterrätt blev det film visning. Dels från förra årets Sälen resa och sen Spanien från förra sommaren. Min bror hade redigerat allt och vi skrattade tills vi grät.

Igår var vi inne en sväng till stan för att Roine skulle titta på bilar och sen var vi en sväng hos Emil och Anna. Dom var hundvakt åt hunden Milli och Hilma blev överlycklig åt att ha en ny lekkamrat. Katterna som springer på våran gård vill Hilma gärna leka med. Men så fort dom får syn på henne springer dom ut från tomten och kommer inte tillbaka på ett bra tag. Inte Milli inte och till Hilmas stora förvåning! Det var Hilma som släpade runt på den stackars hunden. Hilma fick följa med Anna ut för att rasta Milli, då var det någon som var stolt över att få hålla i kopplet! Till slut gick Milli in i sin bur (till bilen) och kom inte ut därifrån, den hunden har nog aldrig blivit så glad över att någon åker hem igen.

Igår kväll så hade vi barnvakt åt Hilma för att vi skulle gå ut och äta och gå på bio och fram för allt få sovmorgon tillsammans! Jag vet inte när jag vaknade brevid Roine senast, eftersom det alltid är han som går upp med Hilma när hon vaknar mellan 05.30-06.00. (Han är ändå uppe då...så synd är det inte om honom=).)
Maten var god och bion var jättebra, men det kommer ett litet men... Servicen på Verona! Mycket konstigt hände under den tiden vi var där, men pricket över i:t var när servitrisen kommer in med Andreas varmrätt innan han hade fått sin förrätt. Detta påpekade vi förstås och hon svarar väldigt frågande "Så du vill inte ha din förrätt?!". Jo, tack jag tar den gärna efteråt, eller vaddå...vad tänkte människan!? Så någon dricks blev det inte!

Idag har vi varit en sväng till Norrköping för att byta vårat väggfäste till Tv:n, till sovrummet som inte rikigt passade (fast vi fått hjälp) och sen hämta Hilmas nya matstol som vi beställt. Nu väntar maten i ugnen och sen filmkväll med älsklingen...om jag inte somnar innan dess=).

Kanske inte blev så kort om helgen...=). Nu är det bäst att jag hjälper Roine med att skruva ihop Hilmas stol, för Hilma ser inte ut att vara till så stor hjälp!

Inga kommentarer: