tisdag 23 april 2013

Utedag

Barnen är ute för tredje gången idag och det har varit långa stunder varje gång. Det har aldrig varit inne speciellt lång tid, eftersom dom inte hunnit lekt på sina rum under hela dagen. Om de ska fortsätta att cykla så mycket de gjort idag, så kommer cyklarna vara utslitna innan sommaren är över och inte tala om kyrkans parkering som de cyklar på.
Hilma har blivit jätte duktig på att cykla de sista dagarna, hon kunde redan förra året men inte alls lika bra som nu. Maja hon åker efter henne med sin balanscykel och även hon har fått in snitsen med den.

Så jag har hunnit med att bakat bullar, tvättat och hängt ett par maskiner tvätt, vikt och strykigt tidigare maskiner och även slappat i soffan framför Tv en liten stund.
Jag älskar våren och sommaren då de kan gå ut och in mera, utan att en massa vinterkläder som ska av och på hela tiden. De har även hunnit med att plockat 4st buketter tussilago till mig, sen fick jag säga att de räckte och att de kunde spara dom resterande till någon annan dag.

Inga kommentarer: