fredag 2 november 2012

Ändrade planer

Flytten är bakåtflyttat två veckor, till imorgon!!!

Så imorgon flyttar vi en stor del av möblerna så att vi klarar oss en stund. De flesta kartongerna har vi redan flyttat idag. Vårt sovrum är nu klart och jag gjorde nästan hela själv, stolt! Så vi tänkte att barnen får sova de första nätterna inne hos oss, en liten mjukstart innan deras rum är färdiga och allt blir nytt för dom. En sak i taget. Hilma har absolut inga problem med detta och förstår vad som kommer hända. Värre är det med Maja som blev ledsen och förvirrad igår när hon kom till huset och hennes bästis på dagis inte var där och hennes saker borta. Svårt att förstå det hela och vad som är på gång och lika svårt för oss att få henne att förstå. Så det blir nog lite lättare för henne när våra möbler flyttas dit också, kanske förstår hon då. Vi får se.

Anledningen till att det blir flytt redan imorgon är att annars kommer jag få sitta själv här hemma medan Roine är i huset och fixar. Så då kan jag samtidigt också plocka och fixa vårt drömhem.

Det ska bli roligt att flytta in redan nu men samtidigt VÄLDIGT vemodigt att allt är sista kvällen/natten/morgonen i detta hus. Så här var ju inte tanken, jag skulle egentligen ha två veckor kvar här. Men det ska bli jätte skönt ändå, det är rörigt i båda hemmen och nu kan vi få ordning iaf i ett hem.

Inga kommentarer: