söndag 17 juni 2012

Vår dag på Kolmården

Mysig dag för oss, men hemsk dag för andra...

Det är inte varje dag man är på Tv4 nyheterna. Det var min vän Lisa som hade varit uppmärksam och sett att det var jag som försvann ur bild, kostigt att hon såg det, jag själv hade svårt att se det. Här är i alla falla klippet och ca 35 sekunder in i det går vi ur bild. Hur stor ä sannolikheten att de filma just när vi går därifrån?!

Vi kom till Kolmården bara en liten stund efter att det hade hänt. Så när vi gick förbi vargarnas inhägnad så stod det massor med ambulanser, polis- och bandbilar där på baksidan. Vi kollade till lite och det är klart man undrar vad som hade hänt, det var ju inte bara en ambulans och en hel del poliser. Hilma udrade även vad de gjorde där. Men en liten stund senare så kom det upp på Aftonbladet.
Jag tänkte på hennes stackars familj hela tiden vi gick där inne och alla medarbetare som fick beskedet på jobbet. De kanske inte kände henne så väl, men ändå. Det cirkulerade en helikopter några timmar över Kolmården och när vi gick ut stod det jätte många journalister utanför. Preesskonferansen hade precis slutat då.

Vi hade en mysig dag på Kolmården och Maja tog det stora klivet att våga gunga!!! Efter ett års uppehåll och ett envist upprepande "nej" till att prova satt hon helt plötsligt där och ville ha jättehög fart. Äntligen är kampen mellan henne och gungan över.
Hilma har också tuffat till sig och ville nu åka Bamses tekoppar första gången jag frågade, gav sig upp i klätterställningen och även den värsta rutschkanan. Båda barnen gick även runt och klappade getterna och grisarna för fullt. Det finns fortfarande saker de inte gör, så en sak i taget och vi är nöjda med alla små förändringar. Men idag var det stora sådana!

Inga kommentarer: