tisdag 26 juli 2011

Maja går i terapi

Medan Maja och Hilma lekte ute på förmiddagen, så passade jag på att ta fram barnens flytvästar. Maja tvekade inte en gång och skulle ha på sig sin på en gång, men lagom när den var på skulle den bort. Med lite hjälp från sin syster och lite bus så var den på i ca 5 minuter, sen skulle dockan ha den. Så nu ligger den framme, så hon kan ta på sig den när hon vill.

Vi funderar nämligen på att ta en båttur med mamma och pappa imorgon om vädret tillåter. Sen ska jag packa ner något mera än nappen ifall paniken kommer igen. Vindruvor, russin eller i värsta fall några Mariekex. Man känner sig så taskig när hon blir så ledsen, men jag tror att det kommer gå bättre nästa gång vi åker. Annars får väl någon stå på land med henne, kul!
Jag tycker hon borde vara för liten för att vara så rädd för vissa saker som hon är. Hur många barn som är 1½ är rädda för att gunga, hon var det redan som 1-åring. Hilma var visserligen likadan och det var helt plötsligt borta och nu gungar hon så man nästan måste blunda för hon gungar så högt. Det är ju inte det enda hon är rädd för, långt ifrån.




Här ser man ingen rädsla i alla fall!

Inga kommentarer: